GRAZIA 6s Original price was: 600,00 KM.Current price is: 560,00 KM.
Back to products
BICIKL SONIC 26 Original price was: 500,00 KM.Current price is: 360,00 KM.

BICIKL SONIC 24

Original price was: 475,00 KM.Current price is: 400,00 KM.

Namijenjen za uzrast preko 8 godina / visine djeteta preko 125 cm.

Atraktivne boje i dizajn sigurno će se svidjeti svakom mladom biciklisti.

  • Ram Hi Ten čelik

  • Viljuška Hi Ten čelik kruta

  • Shimano / microSHIFT 3×6 pogonski sklop

  • V-brake kočnice

  • 24” točkovi

Brand

Polar

Polar je renomirani brend bicikala koji se ističe svojom posvećenošću kvaliteti, performansama i inovacijama. Nudeći širok spektar modela, Polar zadovoljava potrebe biciklista svih razina, od rekreativnih vozača do profesionalaca. Njihovi bicikli su izrađeni od vrhunskih materijala i koriste napredne tehnologije za maksimalnu izdržljivost i udobnost. Izaberite Polar za vrhunsko biciklističko iskustvo.
Veličina točka

Nema na zalihi

Opis Proizvoda

Čvrsti ram u kombinaciji s visokokvalitetnim komponentama i zanimljivim bojama garantuje da će vožnja bicikla biti izuzetno zabavna.

Sonic iz kolekcije dječijih Polar bicikala dolazi sa specijalno dizajniranim „slope“ ramom kako bi se olakšao ulazak i silazak s bicikla. Geometrija rama omogućava da se lakše dohvati volan i da dijete istovremeno ima uspravniji položaj na biciklu i bolji pregled okoline, a također čini da se dijete osjeća samopouzdano tokom vožnje i ima bolju kontrolu nad biciklom.

Bicikl ima optimalnu krutost i upravljivost zahvaljujući svom robusnom dizajnu s ravnom, krutom prednjom viljuškom.

Visina nosača volana i sjedala su podesivi tako da možete prilagoditi bicikl visini djeteta.

Pogonski Sistem

3×6 pogonski sistem odlikuje se svojim efikasnim funkcionisanjem. Zahvaljujući Shimano / microSHIFT komponentama, rad cijelog sistema je lak za upotrebu. Manje poznate na našim prostorima, ali ne manje kvalitetne microSHIFT ručice mjenjača obezbjeđuju precizne promjene brzina. Promjene brzina su jednostavne – rotiranjem ručice mjenjača, što olakšava rukovanje i omogućava djetetu da se više fokusira na rutu i tehniku vožnje.

Kočioni Sistem

Za kočenje su zadužene V-brake kočnice. V-kočnice su provjereno i cijenjeno rješenje. Ručice kočnica prilagođene dječijim rukama garantuju laku kontrolu brzine i omogućavaju da brzo i bezbjedno zaustave bicikl. Njihov jednostavan dizajn omogućava dug i nesmetan rad.

Točkovi

24” točkovi, s aluminijskim felnama s duplim zidom, obezbjeđuju izdržljivost, a zahvaljujući upotrebi širokih guma velike zapremine dobro prianjanje, a također će značajno poboljšati udobnost vozača na teškoj podlozi.

Zahvaljujući ovim rješenjima, vožnja bicikla nije samo odličan već i siguran način da provedete izuzetno zabavno vrijeme na otvorenom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “BICIKL SONIC 24”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Polar je renomirani brend bicikala koji se ističe svojom posvećenošću kvaliteti, performansama i inovacijama. Nudeći širok spektar modela, Polar zadovoljava potrebe biciklista svih razina, od rekreativnih vozača do profesionalaca. Njihovi bicikli su izrađeni od vrhunskih materijala i koriste napredne tehnologije za maksimalnu izdržljivost i udobnost. Izaberite Polar za vrhunsko biciklističko iskustvo.

MAECENAS IACULIS

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames nunc natoque dui.

ADIPISCING CONVALLIS BULUM

  • Vestibulum penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse.
  • Abitur parturient praesent lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendre.
  • Diam parturient dictumst parturient scelerisque nibh lectus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac parturient scelerisque vestibulum amet elit ut volutpat.